Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Indien je vraag er niet tussen staat, neem dan even contact met ons op.

 1. Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over Private Lease?
  Op onze pagina "Private Lease" kun je informatie lezen over Private Lease. Meer informatie over de leasemaatschappijen kan je lezen op onze pagina "Leasemaatschappijen". Ook posten wij regelmatig "Nieuws" over alle ontwikkelingen omtrent onze website en natuurlijk over Private Lease.

 2. Ik zou graag meer informatie willen hebben over een auto die ik wil leasen, maar deze staat niet op de website.
  Wij hebben alleen auto's op onze website staan van leasemaatschappijen waar wij mee samenwerken. Staat jou auto er niet tussen, dan kunnen wij ook geen informatie geven over het leasen van deze betreffende auto.

 3. Hoe kan dat het dat de leaseprijs iets hoger is als de prijs op de website?
  Op onze website staan vanaf prijzen gebaseerd op meestal een leaseperiode van 60 maanden en 5.000 of 10.000 kilometer per jaar. Wil jij meer kilometers rijden of juist een kortere periode leasen, dan kan de maandelijkse lease-prijs dus hoger of lager uitvallen.

 4. Waar bestaat het lease tarief uit?
  Op onze pagina "leasemaatschappijen" wordt er specifiek per leasemaatschappij beschreven wat is inbegrepen in het maandelijkse lease tarief.

 5. Ik heb een vraag over mijn leasecontract, met wie moet ik contact opnemen?
  Wanneer je een specifieke vraag hebt over jouw leasecontract, neem dan even contact op met de leasemaatschappij. Onze website zet alleen alle Private Lease mogelijkheden op een rijtje. Voor specifieke vragen verwijzen wij je dan ook door naar de leasemaatschappij.

 6. Na het vergelijken op de website van de verschillende leasemaatschappijen wil ik graag meerdere offertes aanvragen. Is dit mogelijk en zit ik nergens aan vast?
  Het is altijd mogelijk om vrijblijvend offertes aan te vragen zonder ergens aan vast te zitten. Hierdoor kun je altijd een weloverwogen keuze maken.

 7. Momenteel heb ik nog een auto, kan ik deze ook inruilen bij de leasemaatschappij?
  Bij verschillende leasemaatschappijen kun je jou huidige auto inruilen. De inruilprijs kan tevens worden verrekend in jou lease prijs, waardoor deze gunstiger uit zal vallen. Bij welke leasemaatschappijen dit mogelijk is kun je lezen op onze pagina "leasemaatschappijen".

 8. Kan ik mijn private leaseauto ook verhuren aan derden?
  Dit is bij sommige private leasemaatschappijen mogelijk. Check dan ook even de kenmerken van alle leasemaatschappijen op onze pagina "Leasemaatschappijen"

 9. Moet ik borg betalen bij het afsluiten van mijn private lease contract?
  Dit verschilt per leasemaatschappij, lees daarom de voorwaarden voor het afsluiten van jou private leasecontract goed door!

 10. Ik heb geen schadevrije jaren opgebouwd, wordt mijn private leaseauto hierdoor duurder?
  Bij de meeste private leasemaatschappijen heeft dit geen invloed, check even de kenmerken van de leasemaatschappijen op onze pagina "Leasemaatschappijen".

Voor Corona (Covid-19) gerelateerde vragen verwijzen we u graag door naar onze blog. 

Vanaf: € 519,00

Toyota Corolla Hatchback

2.0 Hybrid Dynamic
 • local_gas_station Hybride
 • directions_car 3.9 l / 100 km