access_time Geplaatst op donderdag 25 juni 2020 | Terug naar het overzicht

Vanaf gisteren (24-06-2020) heeft ANWB private lease de prijzen van de populaire Opel modellen tijdelijk verlaagd. Je rijdt nu al een mooi uitgevoerde Opel Corsa voor €249,- per maand!

Opel crossland X

Vanaf €299,- rijdt je al in een rijk uitgeruste Crossland X Edition 2020. Wanneer je liever de 1.2 turbo met 110 pk rijdt, is dit mogelijk voor een kleine meerprijs van €10,- per maand. (tegen meerprijs ook beschikbaar met automaat!)

Grandland X en X- Hybrid PHEV

Ook de grotere broer van de Crossland X, de Grandland X wordt scherper aangeboden. Dit model is nu al beschikbaar vanaf €409,- per maand. Ook hier gaat het om de Edition 2020. Deze ruime gezinsauto is van alle gemakken voorzien. (tegen meerprijs ook beschikbaar met automaat!)

Naast de normale Grandland X wordt ook de Grandland X-Hybrid PHEV voordeliger aangeboden. Deze Plug-in hybride is ideaal wanneer er ook veel korte ritjes gemaakt worden. Dit model kan namelijk circa 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Tanken doe je dus niet zo vaak meer bij de pomp, maar gewoon thuis op de oprit!

Opel Astra en Astra Sports Tourer

De Opel Astra Hatchback is beschikbaar vanaf €324,- en de station variant, de Sports Tourer al vanaf €349,- Beide modellen zijn Edition 2020 uitgevoerd en rijk uitgerust.(tegen meerprijs ook beschikbaar met automaat!)

Bekijk het volledige aanbod Opel modellen hier.