Renault Logo MPL

access_time Geplaatst op Monday 24 August 2020 | Terug naar het overzicht

ANWB verlaagt tijdelijk de prijzen van populaire Renault modellen. We hebben alvast vier private lease modellen voor je op een rijtje gezet.

Renault Twingo

De compacte en praktische Renault Twingo is al jarenlang één van de populaire modellen van Renault. Met zijn wendbaarheid, gunstige verbruik en standaard rijke uitrusting een goede private lease keuze. De Renault Twingo Collection heeft standaard onder andere cruise control, isofix, DAB+, Bluetooth, neerklapbare achterbank en nog veel meer! 

Renault 

De Renault Clio 5-deurs is van alle markten thuis. Er is voldoende ruimte, vermogen en uitrusting aanwezig om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken. Veiligheid- en hulpystemen zoals cruise controle, verkeersbordenherkenning, remassistent, lane controle en hill-hold zijn standaard inbegrepen. 

Renault Captur

De Renault Captur zie je inmiddels overal rijden in Nederland en is dan ook een populaire cross-over. De Renault Captur TCe 90 Zen  kun je ook privé leasen. Deze cross-over is standaard rijk uitgerust en beschikt over moderne technologie zoals led verlichting, spraakbediening, DAB+, Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto.

Renault Zoe

De volledige elektrische Renault Zoe met een actieradius van 395 km is geschikt voor alledaags gebruik. Niet alleen korte ritten, maar ook lange ritten zijn eenvoudig haalbaar met deze 100% elektrische Renault. Een bijkomstig voordeel is dat de Zoe in aanmerking komt voor de elektrische subsidieregeling. Hierdoor kun je nog voordeliger de elektrische Renault Zoe leasen.

  • De Renault Zoe R135 lease je privé al vanaf €379,- per maand.