Besparen met reclame lease auto

access_time Geplaatst op Monday 19 August 2019 | Terug naar het overzicht

Maak je gebruik van een lease auto. Bij private lease betaal je dan maandelijks een bepaald bedrag. Je kunt besparen op deze maandelijkse kostenpost. Hoe? Door in een lease auto te rijden die voorzien is van reclame. Het maandelijkse leasebedrag wordt dan door de leasemaatschappij verlaagd. Zo kun je jaarlijks een niet onaardig bedrag besparen.

Hoe reclame op een private lease auto werkt

Bedrijven willen een grotere naamsbekendheid. Ze kunnen die naamsbekendheid vergroten door je leaseauto te beplakken met het logo of met de slogan van hun bedrijf. Jij maakt dus met je private leaseauto, zowel rijdend als stilstaand, reclame voor een bedrijf. Je beloning is een verlaging van de maandelijkse leaseprijs.

Voor welk bedrijf maak je reclame?

Vaak is je leaseauto voorzien van reclame van de leasemaatschappij. Er zijn leasemaatschappijen die contracten hebben gesloten met andere bedrijven. Je leaseauto kan bijvoorbeeld voorzien zijn van stickers om reclame te maken voor bijvoorbeeld het bedrijf TomTom. Ook dan word je beloond met een verlaging van het maandelijkse leasebedrag.

Reclame maken met een leaseauto is een keuze

Vind je het maar niets om rond te rijden in een leaseauto die voorzien is van reclame? Je hoeft het natuurlijk niet te doen. Vind je het een aantrekkelijke manier om te besparen op het maandelijkse leasebedrag? Helaas kun je dan doorgaans niet iedere leaseauto kiezen, want de meeste leasemaatschappijen bieden alleen de mogelijkheid om hun kleinere leaseauto’s desgewenst te voorzien van stickers.

Leasemaatschappijen waar je kunt kiezen voor het maken van reclame

Kies je voor besparen op het maandelijkse leasebedrag door rond te rijden in een leaseauto die voorzien is van stickers? Er zijn niet veel private leasemaatschappijen die deze optie aanbieden. Deze optie is mogelijk bij de volgende leasemaatschappijen: Athlon, Ikrij.nl, Justlease, Privatelease.com en Yourlease. Soms is er sprake van een bescheiden vorm van reclame met enkele stickers op de portieren en op de achterkant van de auto. Er zijn echter ook private leasemaatschappijen die de leaseauto van bumper tot bumper hebben bedekt met reclame. De besparing op de leaseprijs is doorgaans 15 tot 20 euro per maand