access_time Geplaatst op woensdag 12 augustus 2020 | Terug naar het overzicht

De private lease markt is volop in beweging de afgelopen jaren. Gebleken is dat de consument voor zekerheid kiest en niet voor onverwachte kosten wil komen te staan. Private lease past hier perfect bij. Doordat alles is inbegrepen in het private leasetarief weet je precies waar je elke maand aan toe bent. Maar bij welke automerken kun je nu eigenlijk een auto private leasen?

Welke merken kan ik allemaal vergelijken?

Wij werken samen met zo’n twintigtal automerken. Het aantal is afhankelijk van het aanbod private lease auto’s dat er op dat moment beschikbaar is. Het kan dus zijn dat er in de ene maand meer merken beschikbaar zijn als in de andere maand. Je hoeft je echter niet druk te maken dat je een auto mist, want wij houden continu alle private lease aanbiedingen voor jou in de gaten. Alle merken die je bij ons kunt vergelijken vind je op onze merkenpagina.

Meer informatie over een automerk

Misschien twijfel je nog welke auto het beste bij jouw past of ben je er al uit en wil je graag wat meer informatie over het merk. Door te klikken op de afbeelding van een auto krijg je meer informatie over het specifieke model. Daarnaast kun je ook leuke informatie op onze website lezen over het merk zelf. Door naar onze merkenpagina te gaan vind je beknopte informatie over de geschiedenis, kernwaarden en hoe het merk er vandaag de dag uit ziet. Onderaan de pagina van het merk kun je alle private lease modellen van dit specifieke merk terug vinden.