Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand

access_time Geplaatst op Monday 08 April 2019 | Terug naar het overzicht

Interesse in een nieuwe auto? Probeer private lease!

Als je geen spaargeld hebt maar wel een vast inkomen, is het zeer aantrekkelijk om te kiezen voor private lease. Als je een auto wilt leasen kun je namelijk kiezen voor de nieuwste modellen van bekende automerken als Volkswagen, Kia, Mini Cooper en meer! Het grote voordeel van private lease is dat je geen bergen spaargeld nodig hebt om een nieuwe auto te rijden. Met een vast inkomen kun jij een mooie en goede auto leasen voor een vast bedrag per maand.

Overzichtelijke maandlasten

Een auto leasen voor privé is een opkomende trend onder particulieren. Door te kiezen voor een leaseauto en een vast maandelijks bedrag kun je profiteren van een aantal grote voordelen. Een van deze voordelen is dat je een duidelijk overzicht krijgt van de lasten die je maandelijks kwijt bent aan je auto. Door een auto te kopen weet je soms niet eens wat je per maand uitgeeft aan verzekeringen en benzine. Wil je een auto leasen als particulier? Dan zitten de verzekering, APK keuringen, onderhoud en wegenbelasting al bij de prijs inbegrepen. Je betaalt zelf alleen voor benzine, boetes en overige kosten zoals tolwegen. Een stuk overzichtelijker dus!

Private lease voor iedere leeftijd

In principe kun je vanaf je 21ste een auto leasen en heb je tot je 75ste de mogelijkheid om deze stap te wagen. Het is als oudere soms lastig om een auto te kopen omdat je niet altijd een lening kunt afsluiten. Met private lease is dit een ander verhaal: bij een vast inkomen kun je op iedere leeftijd gebruik maken van een lease auto.

Goedkoopste leaseauto regelen

Via onze website kun je eenvoudig verschillende private lease vergelijken. Zo ontdek je niet alleen de verschillende mogelijkheden maar ook diverse prijzen. Dankzij de selectietool kun je selecteren op prijs, carrosserie, brandstof, maximale maandlasten en de looptijd van de leaseperiode. Op deze manier kun je altijd een auto leasen die op alle vlakken in de smaak valt. En dankzij het steeds groeiende aanbod van leasemaatschappijen wordt het steeds makkelijker om een goede match te vinden. Ontdek welke lease auto bij jou past!