access_time Geplaatst op woensdag 26 februari 2020 | Terug naar het overzicht

Je hebt de knoop doorgehakt. Je volgende auto ga je niet aanschaffen van je spaargeld. Je gaat een auto leasen. Met private lease blijk je immers een prachtige nieuwe auto te kunnen rijden voor een vast bedrag per maand. Alleen het tanken komt er nog bij.

Vergelijken

Op onze website vergelijk je alle private leaseauto's van betrouwbare leasemaatschappijen. Je geeft aan wat je maximale budget is voor een private leaseauto en je krijgt direct een overzicht van alle beschikbare auto's. Vervolgens kun je filteren op merk, carrosserie, brandstof en transmissie. Wil je nog een gespecificeerde overzicht? Sorteer op prijs, merk of verbruik. 

Wist je trouwens dat het private leasen van elektrische auto’s enorm in opkomst is? Je kunt via mijnprivatelease.com precies zien welke elektrische auto's er beschikbaar zijn binnen jouw budget. Dus een elektrische auto leasen? Wij zoeken hem voor je op. We geven je een overzicht met je maandelijkse lasten. Ook kun je precies zien voor welke termijn en voor hoeveel kilometers je het contract afsluit.

Keuze maken

Je weet inmiddels precies welk model auto je wil. Maar welke opties zitten erop en hoeveel vermogen heeft de auto? Door op de auto te klikken op onze website krijg je direct een overzicht van de specificaties en de uitrusting van de auto. Hierdoor zie je over welke basisuitrusting deze private leaseauto beschikt. Wil je meer opties? Dit kun je op de website van de aanbieder die jou aanspreekt toevoegen. Het maandbedrag zal afhankelijk van de opties die je kiest wel iets hoger worden.

Afsluiten?

Heb je na het vergelijken op onze website een mooie private leaseauto gevonden? Klik op de goedkoopste prijs of op de leasemaatschappij die jou het meeste aanspreekt. Via onze site kom je direct terecht bij de aanbieder en kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Ben je er helemaal uit? Dan kun je vrijwel meteen ook een contract afsluiten.