access_time Geplaatst op vrijdag 07 augustus 2020 | Terug naar het overzicht

Ook deze maand zijn er weer interessante private lease aanbiedingen waar wij jullie graag op attenderen. Alle modellen van de Volkswagen Group, ook wel VW AG genoemd zijn zeer gunstig geprijsd deze maand. De merken die hieronder vallen en op dit moment op onze website staan zijn Volkswagen, SEAT en ŠKODA.

Volkswagen

Je kunt vele leuke modellen leasen bij Volkswagen. De populaire Up! lease je bijvoorbeeld al voor €279,- per maand en tegen een meerprijs van ongeveer 100 euro rijd je de Up! volledig elektrisch. Deze meerprijs is weer verwaarloosbaar door de subsidieregeling die van toepassing is op de elektrische Up!. Meer informatie hierover lees je in ons nieuwsbericht "Subsidie elektrische private leaseauto".

 • Hier vind je alle private lease aanbiedingen van Volkswagen.

  SEAT

  Wil je een luxe SEAT Leon, of ga je voor de hoge instap van een SEAT Arona? Er zijn vele leuke SEAT private lease auto's beschikbaar.

  SEAT Ibiza Flex

  We willen deze auto in het bijzonder uitlichten. SEAT heeft namelijk een speciale online editie gelanceerd van de Ibiza. Deze auto kun je alleen online bestellen en is zeer rijk uitgerust. Ook is het mogelijk om de auto eerst 30 dagen proef te rijden alvorens je besluit om de Ibiza te gaan private leasen. Meer informatie over de SEAT Ibiza Flex vind je hier.

  • Hier vind je alle private lease aanbiedingen van SEAT.

   ŠKODA

   De verkoop van ŠKODA auto's is de laatste jaren enorm gestegen. Met een ŠKODA auto ben je verzekerd van veiligheid, comfort en de nieuwste multimedia tegen de laagste prijs.

   • Alle private lease aanbiedingen van ŠKODA vind je hier.