Wensen private lease

access_time Geplaatst op Friday 22 November 2019 | Terug naar het overzicht

Het grote voordeel van een private lease auto is dat je hem helemaal kunt samenstellen volgens je eigen wensen. Wil je een auto met vele luxe opties of juist een auto waar het hele gezin gemakkelijk in past? Bij private lease is het mogelijk je favoriete merk en model te kiezen. Daarbij kun je zoveel opties toevoegen als je wilt. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe auto, die ook nog eens voldoet aan al je speciale wensen.

Extra opties bij private lease

De mogelijkheden om je private lease auto helemaal op je eigen wensen af te stemmen, zijn vrijwel oneindig. Als je de keuze voor een bepaald merk en model hebt gemaakt, bepaal je welke opties je belangrijk vindt. Wil je een automaat rijden en over cruise control beschikken? Of vind je metallic lak en lederen bekleding belangrijk? Dit kun je allemaal aangeven bij het opvragen van een private lease offerte. De leasemaatschappij adviseert je graag over de private lease auto van jouw keuze en de mogelijke opties daarvan.

Maak een lijstje

Denk je erover een private lease auto te gaan rijden? Bedenk dan van te voren hoe groot het budget is dat je daarvoor over hebt. Extra opties en speciale wensen zorgen ervoor dat het maandbedrag omhoog gaat. Daarom is het goed eerst een lijstje te maken van de zaken die je echt belangrijk vindt. Zo is het gemakkelijker een private lease auto te kiezen, die binnen je budget valt. Stel voor jezelf vast hoe groot de auto moet zijn, wat het maximale bedrag per maand is dat eraan uit wilt geven en welke extra’s je in elk geval wilt toevoegen.

Vergelijk private lease aanbieders

Via een online vergelijking kun je op basis van deze gegevens de perfecte private lease auto voor jou vinden. Vergelijk de verschillende aanbiedingen goed met elkaar en lees de voorwaarden van de leasemaatschappijen zorgvuldig door. Houd daarbij rekening met de zaken, die wel of niet zijn inbegrepen in het leasecontract. Hoe zit het bijvoorbeeld met pechhulp of winterbanden? Door van tevoren voldoende informatie op te vragen, kom je later niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien vind je via een goede vergelijking altijd de private lease auto voor het laagste maandbedrag.