access_time Geplaatst op vrijdag 26 juli 2019 | Terug naar het overzicht

Wil je zorgeloos rijden? Kies dan voor private lease. Je doet dan geen aanbetaling. Voor een vast leasebedrag per maand heb je de beschikking over een nieuwe auto. Het maandelijkse leasebedrag is inclusief heel veel zaken: wegenbelasting, afschrijving, verzekering, reparaties, onderhoud, afleveringskosten, schade, hulp bij pech onderweg en de BTW. In het maandelijkse leasebedrag zit dus bijna alles. Alleen zaken als brandstof, verkeersboetes en het wassen van de auto in de wasstraat moet je zelf betalen. Je wordt dus nooit meer geconfronteerd met onverwachte hoge kosten.

Leasen bij een maatschappij met het Keurmerk Private Lease

Overweeg je om een auto te leasen? Kies dan in ieder geval voor een maatschappij met het Keurmerk Private Lease. Een maatschappij met het Keurmerk Private Lease hanteert bij het leasen algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de Consumentenbond en de stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden beschermen je tegen onredelijke en onverwachte kosten.

Heeft de leasemaatschappij het Keurmerk Private Lease? Je weet fan zeker dat onder andere de volgende zaken goed zijn geregeld;

  • De leasemaatschappij zal het maandbedrag niet tussentijds verhogen
  • De te betalen borgsom is niet hoger dan een bepaald bedrag
  • Je weet wat het maximale bedrag is dat je bij schade zelf moet betalen
  • Je weet wat de kosten zijn bij het voortijdig opzeggen van het leasecontract
  • Na het afsluiten van het contract heb je bedenktijd
  • Bij een geschil over het leasecontract kun je naar de geschillencommissie stappen

Wil je dus zeker zijn van het leasen van een auto voor een eerlijk maandbedrag? Wil je niet geconfronteerd worden met onaangename financiƫle verrassingen? Kies dan voor een leasemaatschappij met het Keurmerk Private Lease.