De MG5 bij Athlon Private Lease

De MG5 private lease bij Athlon Private Lease

Wie op zoek is naar een elektrische gezinsauto met veel ruimte, komt al snel bij deze MG5 private leaseauto uit. Ontdek de plussen van deze stationwagen.

    MG5 via private lease

    Met de MG5 als private leaseauto kies je voor een stevige stationwagen waar je op kan vertrouwen. Ruim, praktisch en vooral… elektrisch!

    Rijd tot 400 kilometer op één keer laden. Langer onderweg? Dan ben je in een korte pitstop van 40 minuten al tot 80% bijgeladen. Ook z’n rijprestaties zijn goed. Zo haal je zonder morren een topsnelheid van 185 kilometer per uur.

    Met Athlon Private Lease rijd je deze snelle, elegante private leaseauto voor een vast all-in maandbedrag. Zo weet je altijd op welke kosten je kan rekenen. De auto is soms ook als occasion verkrijgbaar.

    MG5 leasen bij Athlon
    Interieur MG5, leasen bij Athlon Private Lease

    Bergen opbergruimte

    Wat je ook wilt vervoeren: dikke kans dat het past in deze ruime stationwagen. Je hebt 1.367 liter aan kofferbakruimte te vullen. Verder telt de auto tot 27 praktische opbergvakken. Meer meenemen? De MG5 kan tot 500 kilo trekken én tot 75 kilo dakgewicht dragen.

    Altijd connected

    Met de iSMART-app houd je altijd zicht op je auto. Bekijk de locatie, regel het slot op afstand, check je bereik en krijg onderweg verkeersupdates. Ook handig: stel je oplaadtijden in en profiteer van goedkopere energietarieven.

    MG5: veilig rijden dankzij MG Pilot

    Waar je ook heen gaat; je rijdt zo veilig mogelijk dankzij de nieuwste technische snufjes aan boord. MG Pilot helpt je comfortabel van A naar B te gaan door snel in te spelen op veranderende omstandigheden op de weg.

    Waar je op kan rekenen? Adaptieve cruise control laat je soepel meerijden met de rest van het verkeer, een remsysteem waarschuwt voor mogelijke botsingen en je rijdt automatisch met de meest passende verlichting.

    Via Athlon lease je de MG5 voor een scherpe prijs.

    De volledig elektrische MG5 private lease

    Keurmerk Private Lease

    Als leaserijder bij Athlon krijg je altijd volledige bescherming en duidelijke voorwaarden. Het Keurmerk Private Lease, dat wordt uitgegeven door Stichting Keurmerk Private Lease, onderstreept dat. Leasen zonder zorgen!

    Keurmerk Private Lease
    1. Een transparant contract
    2. Volledig product zonder verrassingen
    3. Nooit te hoge financiële lasten
    4. 14 dagen bedenktijd
    5. Zekerheid bij klachten
    MG5 zakelijk leasen

    MG5 zakelijk leasen?

    Kies je liever voor zakelijk leasen via Athlon Essential? Ook dan is de MG5 een goede keuze. Elegant, krachtig en groot genoeg voor zowel zakelijk als privégebruik.

    MG Pilot en de MG iSMART-app zorgen ervoor dat je werkdag nog relaxter verloopt. Daarnaast kan je als zzp’er of mkb’er rekenen op verschillende voordelen. Bekijk het aanbod en de leaseprijs en maak de switch!

    Disclaimer

    Afbeeldingen en kleur kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.