Je wilt of kunt geen grote investering doen. Toch wil je graag rijden in een fraaie MINI. Dankzij Ekris Private Lease kun je zonder een grote investering te doen onbezorgd rijden in een nieuwe MINI. Het werkt heel eenvoudig. Je stelt zelf je MINI samen door het door jou gewenste model, kleur en accessoires te kiezen. Vervolgens bepaal je het aantal door jou gewenste kilometers per jaar en de looptijd van het leasecontract. De door jou gekozen model en accessoires, het gewenste kilometrage en de looptijd van het leasecontract zijn van invloed op het te betalen maandbedrag. Voor een verrassend laag all-in tarief kun je zorgeloos in een nieuwe MINI rijden. Ekris Mini regelt vrijwel alles voor je. Bovendien is Ekris tijdens de leaseperiode je vaste aanspreekpunt.

Kies bijvoorbeeld voor een leasecontract van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer. Je kunt dan al een rijk uitgeruste 3-deurs MINI One First leasen, onder andere met 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en MINI Centre Instrument, vanaf € 315 per maand. Ben je zzp’er? Ook dan kun je kiezen voor private lease. Voor zzp’ers is private lease fiscaal voordelig. Waarom? Omdat je door het afsluiten van een private lease contract fiscale bijtelling kunt voorkomen. Je sluit het leasecontract immers privé af, buiten je onderneming om. De door jou gemaakte zakelijke kilometers kun je aftrekken van de winst. Per zakelijk gereden kilometer trek je 19 eurocent af.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de andere modellen van MINI, zoals de 5-deurs MINI, de MINI Clubman, de MINI Countryman of de MINI Cabrio. Welke MINI je ook kiest, je rijdt altijd in een eigenwijze, stoere auto voor een vast bedrag per maand.

Kenmerken

 • Contracten zijn mogelijk vanaf 24, 36 of 48 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000 en 20.000 kilometer.
 • De prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Je hoeft geen aanbetaling of borg te voldoen bij het aangaan van het private lease contract.
 • Het eigen risico bedraagt €135,-
 • Bij Ekris MINI wordt je BKR geregistreerd.
 • Onderhoud en reparaties worden altijd uitgevoerd bij jouw MINI dealer.
 • De minimale leeftijd voor het afsluiten van een private lease contract is 18 jaar. Je moet woonachtig zijn in Nederland en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

 • Het private lease contract kun je uitbreiden met winterbanden en vervangend vervoer na 24 uur.

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Je kunt voor onderhoud en reparatie altijd terecht bij Ekris.
 4. Vervanging van de banden, die een minimale profieldiepte dienen te hebben van 0,2 mm, vindt altijd plaats bij of via Ekris.
 5. All-Risk verzekering. Per schadegeval bedraagt het eigen risico slechts € 135.
 6. Pechhulp in binnen- en buitenland. De MINI Service Centrale staat bij pech in binnen en buitenland dag en nacht voor je klaar.
 7. Afschrijving en rente
 8. Afleverkosten en leges. Omdat ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in het maandbedrag kom je nooit voor verrassingen te staan.