Nefkens is, met twintig vestigingen, de grootse Peugeot dealer in Nederland. Het bedrijf is actief in de regio’s Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Je kunt kiezen voor private lease Peugeot via Nefkens. In samenwerking met private lease aanbieder Lease ‘m biedt Nefkens je een voordelig en compleet private lease product aan. Hierdoor kom je nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Overweeg je om een Peugeot te leasen bij Nefkens? Bezoek dan eens één van de vestigingen van Nefkens. De adressen van de vestigingen vind je op de website van Peugeot Nefkens. Samen bekijkt en bespreekt een professional dan alle mogelijkheden met jou. Ben je eruit en wil je een gloednieuwe Peugeot rijden? Het aanbod van deze leasemaatschappij is zeer uitgebreid en de tarieven zijn scherp. Een nieuwe Peugeot lease je dan ook al zeer voordelig voor een vast bedrag per maand. Onbezorgd rijden dat is waar deze leasemaatschappij voor staat.

Een compleet private leasecontract past hierbij. Je komt daarom niet voor verrassingen te staan. Alles is inbegrepen in het vaste maandbedrag, dus je hoeft alleen nog maar te tanken. Je weet dus waar je aan toe bent en kunt onbezorgd in jouw private leaseauto rijden. Voor een vast maandbedrag is je mobiliteit verzekerd.

Heb je een vraag over private lease? Klik dan op de website van Peugeot Nefkens op informatie aanvragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Vermeld je vraag of opmerking. Selecteer vervolgens de dichtstbijzijnde Nefkens vestiging. Verstuur het formulier door te klikken op indienen. Een Nefkens medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kenmerken

 • Contracten zijn mogelijk vanaf 24, 36, 48 of 60 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000 en 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • De prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Bij Peugeot Nefkens wordt je BKR geregistreerd.
 • Onderhoud en eventuele reparaties worden altijd uitgevoerd bij jou Nefkens dealer.
 • Wanneer je meer kilometers rijdt dan in het leasecontract is afgesproken betaal je per meer gereden kilometers een aanvullende vergoeding. Dit bedrag wordt aangegeven in jouw leasecontract, dit kan per leaseauto verschillen.
 • Peugeot Nefkens werkt samen met leasemaatschappij Lease'm en deze beschikt over het Keurmerk Private Lease. Lease je een auto van Peugeot Nefkens ben je dus verzekerd van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het leasecontract. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven.

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Onderhoud en reparatie
 4. Bandenvervanging
 5. Verzekering
 6. Pechhulp
 7. Vervangend vervoer
 8. Rente
 9. Afschrijving
 10. Afleverkosten