Private lease is steeds meer in opkomst en er starten steeds meer leasemaatschappijen gericht op de private lease markt. De consument wordt platgegooid met reclames, via tv, internet, radio en autodealers. Hierdoor is Mijnprivatelease.com ontstaan om u als consument eenvoudig en overzichtelijk alle benodigde en vooral juiste informatie te geven over privé een auto leasen. Tevens kunt u via onze website alle betrouwbare private lease aanbieders vergelijken, tegen elkaar afwegen en bepalen welke auto en private lease aanbieder het beste bij u wensen en behoeften past.

Wat houdt Private lease in?

Private lease, oftewel privé lease is als particulier een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. De auto is niet van u, maar in het bezit van de leasemaatschappij. U kunt een auto naar uw wensen samen stellen en deze voor een bepaalde periode leasen. Op onze website kunt u kiezen uit een looptijd van 12 maanden tot en met een looptijd van 60 maanden. Hoe langer de looptijd, des te goedkoper wordt het lease bedrag per maand.  Waar bestaat het lease bedrag per maand uit?

 1. All-risk verzekering
 2. Wegenbelasting
 3. Afschrijving
 4. Reparatie, APK en onderhoud aan uw lease auto
 5. Schadeherstel
 6. Pechhulp in Europa
 7. Vervangend vervoer

Het enige wat voor uw eigen rekening is zijn de brandstofkosten per maand. Krijgt u een verkeersboete dan zult u deze uiteraard ook zelf dienen te betalen. U hoeft geen bijtelling te betalen zoals met zakelijk leasen het geval is.  U legt u in uw leasecontract wel een afgesproken kilometrage per jaar vast. Meer specifieke informatie per leasemaatschappij kunt u lezen bij Leasemaatschappijen.

Voordelen Private lease

 • U rijdt een splinternieuwe auto
 • U weet iedere maand precies waar u aan toe bent
 • Geen onvoorziene reparatie of onderhoudskosten
 • Altijd verzekerd van pechhulp 
Vanaf: € 581.00

Volkswagen Polo

2.0tsi GTI 200 pk DSG-7 AUT
 • local_gas_station Benzine
 • directions_car 5.9 l / 100 km