Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen rondom private lease. Om het overzichtelijk te houden hebben we deze pagina opgedeeld in drie categorieën: mijnprivatelease.com, algemeen en leasemaatschappijen. We doen onze uiterste best om deze pagina zo uitgebreid mogelijk te maken maar het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag er niet tussen staat, neem in dat geval gerust contact met ons op via het contact formulier of via e-mail info@mijnprivatelease.com. Ons team probeert jouw vragen dan zo snel mogelijk te beantwoorden!

Mijnprivatelease.com

Hoe kan ik meer informatie vinden over private lease?

Op onze pagina "Private Lease" kun je informatie lezen over Private Lease. Meer informatie over de leasemaatschappijen kan je lezen op onze pagina "Leasemaatschappijen". Ook posten wij regelmatig "Nieuws" over alle ontwikkelingen omtrent onze website en natuurlijk over Private Lease. Daarnaast bloggen wij maandelijks over relevante private lease onderwerpen. Deze blogs kunnen worden terug gevonden op onze "blog" pagina.

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over een auto die ik graag wil leasen, maar deze auto staat niet op de website.

Wij hebben alleen auto's op onze website staan van leasemaatschappijen waar wij mee samen werken. Staat jouw auto er niet tussen, dan kunnen wij ook geen informatie geven over het leasen van deze betreffende auto.

Hoe kan het dat de leaseprijs iets hoger is als de prijs op de website?

Op onze website staan vanaf prijzen, gebaseerd op meestal een leaseperiode van 60 maanden en 5.000 of 10.000 kilometer per jaar. Wil jij meer kilometers rijden of juist een kortere periode leasen, dan kan de maandelijkse leaseprijs dus hoger of lager uitvallen.

Na het vergelijken op de website van de verschillende leasemaatschappijen wil ik graag meerdere offertes aanvragen. Is dit mogelijk en zit ik nergens aan vast?

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend offertes aan te vragen zonder ergens aan vast te zitten. Hierdoor kun je altijd een weloverwogen keuze maken.

Welke aanbieders worden er op mijnprivatelease.com vergeleken?

Op mijnprivatelease.com worden enkel betrouwbare leasemaatschappijen weergegeven. Het huidige aanbod is afkomstig van:  Privatelease.com, Athlon, Lease ’m, Volkswagen, IkRij.nl, SEAT, Peugeot Nefkens, Auto.nl, ANWB, Univé, Emerpark Citroen, Toyota, ŠKODA, Justlease, Forward Lease, XLEasy en Alphabet. Voor meer achtergrond informatie over de aanbieders verwijzen we je graag naar de leasemaatschappijen pagina.

Algemeen

Waar bestaat het leasetarief uit?

Op onze pagina "leasemaatschappijen" wordt er specifiek per leasemaatschappij beschreven wat is inbegrepen in het maandelijkse leasetarief.

Ik heb een vraag over mijn leasecontract, met wie moet ik contact opnemen?

Wanneer je een specifieke vraag hebt over jouw leasecontract, neem dan even contact op met de betreffende leasemaatschappij. Onze website zet alleen alle private lease mogelijkheden op een rijtje. Voor specifieke vragen verwijzen wij je dan ook door naar de leasemaatschappij.

Momenteel heb ik nog een auto, kan ik deze ook inruilen bij de leasemaatschappij?

Bij verschillende leasemaatschappijen kun je jouw huidige auto inruilen. De inruilprijs kan tevens worden verrekend in jouw maandbedrag, waardoor deze gunstiger uit zal vallen. Bij welke leasemaatschappijen dit mogelijk is kun je lezen op onze pagina "leasemaatschappijen".

Kan ik mijn private lease auto ook verhuren aan derden?

Dit is bij sommige private leasemaatschappijen mogelijk. Check dan ook even de kenmerken van alle leasemaatschappijen op onze pagina "Leasemaatschappijen"

Moet ik borg betalen bij het afsluiten van mijn private lease contract?

Dit verschilt per leasemaatschappij, lees daarom altijd de voorwaarden van het private leasecontract goed door!

Ik heb geen schadevrije jaren opgebouwd, wordt mijn private lease auto hierdoor duurder?

Bij de meeste private leasemaatschappijen heeft dit geen invloed, check even de kenmerken van de leasemaatschappijen op onze pagina "Leasemaatschappijen".

Wat is de goedkoopste private lease auto?

Het antwoord op deze vraag geven we je graag, maar aangezien de aanbiedingen continu wijzigen adviseren we je om zelf een kijkje te nemen via onze vergelijkingstool. De goedkoopste private lease auto komt altijd boven aan te staan.

Is private lease inclusief wegenbelasting? 

Ja, bij al onze aanbieders is het maandbedrag inclusief wegenbelasting.

Hoelang loopt een private lease contract?

De looptijd van een private lease contract kan verschillen per aanbieder en auto. Maar doorgaans zijn de private lease contracten af te sluiten voor 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. 

Hoeveel kilometer mag ik rijden met een private lease auto?

Dit is afhankelijk van het afgesloten lease contract. De kilometer bundels lopen meestal op per 5000 kilometer per jaar (5000,10.000,15.000,20.000). Het rijden van meer kilometers buiten je bundel is over het algemeen geen probleem er wordt dan een kleine vergoeding per kilometer gerekend. De kosten van deze vergoeding verschild per aanbieder. Meer informatie hier over is terug te vinden per leasemaatschapppij op de Leasemaatschappijen pagina.

Leasemaatschappijen

Waar kan ik meer informatie vinden over een leasemaatschappij?

Op onze Leasemaatschappijen pagina vind je alle leasemaatschappijen waar wij mee samenwerken in één overzicht. Door op een leasemaatschappij te klikken vind je meer informatie over deze leasemaatschappij.

Wanneer ik een private leasecontract afsluit wordt ik dan BKR geregistreerd?

Dit verschilt per leasemaatschappij. Wanneer een leasemaatschappij is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wordt er tijdens de aanvraagperiode een BKR check gedaan. Bij het afsluiten van een private lease contract vindt er een BKR registratie plaats.

Waar kan ik het aanbod vinden van een leasemaatschappij?

Op onze Leasemaatschappijen pagina klik je eerst op de betreffende leasemaatschappij. Vervolgens scroll je door tot onderaan de pagina. Hier zie je een button "bekijk aanbod". Door hier op te klikken vind je in één oogopslag alle private lease auto's van deze leasemaatschappij

Voor Corona (Covid-19) gerelateerde vragen verwijzen we je graag door naar onze blog.

Vanaf: € 445,00

Toyota Corolla Sedan

1.8 Hybrid Active
  • local_gas_station Hybride
  • directions_car 3.4 l / 100 km