Nieuwe auto's online

access_time Geplaatst op dinsdag 08 januari 2019

Wij hebben vandaag weer vele auto's toegevoegd. Onder andere leuke elektrische auto's voor een scherp lease-tarief per maand, maar ook vele kleine auto's in het A-segment tot grote SUV's in het topsegment.

Bekijk en vergelijk alle private lease auto's!

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij: IkRij.nl

access_time Geplaatst op dinsdag 20 november 2018

Vanaf vandaag is private leasemaatschappij IkRij.nl beschikbaar in onze vergelijkingstool voor private lease. Bij IkRij.nl kunt u kiezen uit een leaseperiode van 24 maanden tot 60 maanden. IkRij.nl beschikt over het Keurmerk Private Lease waardoor u verzekerd bent van goede voorwaarden en een all-in lease tarief. Meer informatie over IkRij.nl kunt u vinden op onze "Leasemaatschappijen" pagina.

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij: Volkswagen leasing

access_time Geplaatst op dinsdag 13 november 2018

Leuk nieuws, Volkswagen is vanaf nu ook beschikbaar op onze Private Lease vergelijker. Rechtstreeks leasen van de dealer zorgt voor leuke aanbiedingen en scherpe lease tarieven. Uiteraard beschikt Volkswagen ook over het Keurmerk Private Lease. Meer informatie over Volkswagen vind u hier.

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij

access_time Geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018

Wij hebben weer een nieuwe leasemaatschappij aan onze private lease vergelijker toegevoegd: Lease'm

Lease'm is in het bezit van het Keurmerk Private Lease waardoor u verzekerd bent van een betrouwbaar leasecontract. Een uitgebreide beschrijving van Lease'm kunt u hier lezen.

Lees meerchevron_right

Mijnprivatelease online!

access_time Geplaatst op zondag 20 mei 2018

Mijnprivatelease.com vergelijkt voor u alle private lease aanbieders in één oogopslag. Bent u van plan om privé een lease auto aan te schaffen en wilt u graag meer informatie hierover? Wij zetten voor u alle betrouwbare private lease aanbieders op een rijtje. Tevens brengen wij alle voor- en nadelen van private lease in kaart. Ook kunt u specifiek zien welke auto’s u kunt leasen, passend bij uw budget, wensen en behoeften. Voordat u van plan bent een private lease contract aan te gaan raden w...

Lees meerchevron_right