Autokosten stijgen minder hard dan de kosten van openbaar vervoer

access_time Geplaatst op zondag 29 september 2019

De afgelopen tien jaar zijn de kosten van het openbaar vervoer sterk gestegen ten opzichte van autokosten. In de afgelopen tien jaar zijn de kosten van het openbaar vervoer met bijna 30 procent gestegen. Dit is een verschil van 5 procent wanneer we het vergelijken met de kosten stijging van 25 procent die we zien bij de autokosten. Hiermee zijn de kosten van het openbaar vervoer in Nederland het hardst gestegen in Europa. Wat verstaan we onder openbaar vervoer kosten: Vervoerbewijzen van de tra...

Lees meerchevron_right

Volkswagen krijgt nieuwe identiteit

access_time Geplaatst op woensdag 11 september 2019


Op 23 augustus voorspelde Volkswagen het al aan in hun eigen persbericht. Naast de presentatie van de nieuwe Volkswagen ID.3 afgelopen week werd ook de nieuwe ‘Corporate Identity’ bekend gemaakt. Volkswagen word jonger, moderner én digitaal. De ID.3 luidt voor Volkswagen een nieuw hoofdstuk in. De focus ligt in de toekomst bij ‘elektrisch’, ‘CO2 neutraal’ en ‘100% connected’, aldus Volkswagen’s design chef Klaus Bischoff. Vanaf nu zal er geen perfecte reclamewereld meer worden nagestre...

Lees meerchevron_right

Meer informatie over jouw nieuwe private lease auto!

access_time Geplaatst op zondag 01 september 2019

Omdat wij onze bezoekers graag van de beste informatie willen voorzien, hebben we onlangs een nieuwe optie toegevoegd! Nu vind je bij de gewenste auto niet alleen een duidelijk overzicht van alle private lease tarieven maar ook achtergrond informatie over modellen en types. Hoe het werkt? Simpel. Klik op de foto van het gewenste model. Nu verschijnt er naast de maand tarieven ook andere informatie over de auto! Per model en uitvoering een omschrijving over de auto, de specificaties van het motor...

Lees meerchevron_right

Eerste nieuwe kenteken uitgegeven door RDW

access_time Geplaatst op donderdag 22 augustus 2019

Afgelopen maandag 19 augustus 2019, heeft de RDW de nieuwe kenteken combinatie gepresenteerd. Het eerste setje kentekenplaten met het kenteken G-001-BB is uitgeleverd. Dit eerste kenteken werd zoals gebruikelijk weer uitgeleverd aan een goed doel. Deze keer werd het kenteken geschonken aan natuurmonumenten voor hun nieuwe volledig elektrische BMW I3.
Er zijn in totaal 2,7 miljoen kentekens met de nieuwe...

Lees meerchevron_right

Nieuwe auto's beschikbaar van Auto.nl

access_time Geplaatst op woensdag 17 april 2019

Vanaf vandaag hebben wij Auto.nl ook opgenomen in onze private lease vergelijker! Onder andere leuke auto's zoals de Fiat 500, Opel Karl en de Skoda Citigo zijn beschikbaar bij Auto.nl tegen scherpe private lease tarieven. Meer informatie over Auto.nl kun je hier lezen.

Lees meerchevron_right

Nieuwe auto's online

access_time Geplaatst op dinsdag 08 januari 2019

We hebben vandaag weer vele auto's toegevoegd. Onder andere leuke elektrische auto's voor een scherp lease-tarief per maand, maar ook vele kleine auto's in het A-segment tot grote SUV's in het topsegment. Bekijk en vergelijk alle private lease auto's!

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij: IkRij.nl

access_time Geplaatst op dinsdag 20 november 2018

Vanaf vandaag is private leasemaatschappij IkRij.nl beschikbaar in onze vergelijkingstool voor private lease. Bij IkRij.nl kun je kiezen uit een leaseperiode van 24 maanden tot 60 maanden. IkRij.nl beschikt over het Keurmerk Private Lease waardoor je verzekerd bent van goede voorwaarden en een all-in lease tarief. Meer informatie over IkRij.nl kun je vinden op onze "Leasemaatschappijen" pagina.

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij: Volkswagen leasing

access_time Geplaatst op dinsdag 13 november 2018

Leuk nieuws, Volkswagen is vanaf nu ook beschikbaar op onze Private Lease vergelijker. Rechtstreeks leasen van de dealer zorgt voor leuke aanbiedingen en scherpe lease tarieven. Uiteraard beschikt Volkswagen ook over het Keurmerk Private Lease. Meer informatie over Volkswagen vind je hier.

Lees meerchevron_right

Nieuwe leasemaatschappij

access_time Geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018

Wij hebben weer een nieuwe leasemaatschappij aan onze private lease vergelijker toegevoegd: Lease'm Lease'm is in het bezit van het Keurmerk Private Lease waardoor je verzekerd bent van een betrouwbaar leasecontract. Een uitgebreide beschrijving van Lease'm kun je hier lezen.

Lees meerchevron_right

Mijnprivatelease online!

access_time Geplaatst op zondag 20 mei 2018

Mijnprivatelease.com vergelijkt alle private lease aanbieders in één oogopslag. Ben je van plan om privé een lease auto aan te schaffen en wil je graag meer informatie hierover? We zetten voor jou alle betrouwbare private lease aanbieders op een rijtje. Tevens brengen we alle voor- en nadelen van private lease in kaart. Ook kun je specifiek zien welke auto’s jij kan leasen, passend bij jouw budget, wensen en behoeften. Voordat je van plan bent een private lease contract aan te gaan raden wij eer...

Lees meerchevron_right